Skoči na vsebino

Ujami ravnovesje_Crystal

45.00

2 na zalogi

Kategorije: ,

Ženski princip Lune je v astrologiji simboliziran s podobo skrbne in plodne matere oz. ženske, ki neguje svojega otroka oz. moža, moški princip Sonca pa simbolizira moškega, ki želi narediti vtis na žensko, jo očarati in pozitivno vplivati nanjo. Šele njen odziv v smislu občudovanja, ljubezni in nege mu prinaša samozavest in krepi njegov ego, zato ženski in moški princip živita v soodvisnosti in drug brez drugega ne bi bila to, kar sta.

Uravnoteženo delovanje ženskega in moškega principa v nas samih deluje po istem načelu in se v osnovi kaže v uravnovešenem čustvenem oz. intuitivnem (Luninem) in razumskem (sončevem) delovanju.

Če ne delujemo skladno s tem, kar čutimo, ali če pri svojem delovanju zanemarjamo svojo čustveno plat in se zanašamo le na svoj razum, bomo slej ko prej naleteli na ovire, ki nas bodo skušale opozoriti na notranje neravnovesje med našim čutenjem in našim delovanjem. Tako kot Sonce od nas zahteva, da prisluhnemo svojim ambicijam in volji, nas Luna sili, da prisluhnemo čustvom, nagonom in svojemu telesu.

Opis

Lastnosti verižice
-dolžina krajše 40cm+5cm ketnica za zapenjanje

-dolžina daljše ketnice 45cm +5cm ketnica za zapenjanje
-barva: srebrna
-material :nerjaveče jeklo

-swarovski crystal : 8 mm rose peach

Možnosti:
za vse dodatne možnosti piši pod “opombe naročila” ali predhodno na mail.
-dolžina ketnice po naročilu
-izbira embalaže lična črna škatlica ali epruvetka