Skoči na vsebino

Ujemi val_Starfish_Crystal

38.00

Ni na zalogi

Kategorija:

UPORABI DUH MORSKE ZVEZDE IN UJAMI SVOJ VAL!

Morska zvezde govori o vaši briljantnosti in budnosti. Morske zvezde vam sporočajo, da imate predanost, da vidite skozi svoje načrte in jo uporabite, da dosežete vse, kar želite.

 

Živalska simbolika duha morske zvezde želi, da uporabite svoj sijaj in znanje kot vodilo pri sprejemanju bistvenih odločitev. morske zvezdeduhovna živalgovori tudi o obdobju obnovljivosti in regeneracije.

Pomen morske zvezde je povezan tudi s pojmi vodenja in navdiha.

Duh morske zvezde je označen v situaciji, ko boste morali sprejeti ključne odločitve z omejenimi možnostmi. Morska zvezda, duhovna žival, deluje kot vodnik na poti uspeha.

Poskuša napolniti vaše srce s ceno in resnico. Zanašajte se na svoje instinkte in šesti čut, da boste vedeli, ali sta ti izraza ljubezen in odnos dolgoročno koristna ali ne.

Najbolje bi bilo, če bi s svojimi čutili ne poznali vremena; bi morali nadaljevati odnos s to osebo ali ne. Ko gre za ljubezen in čustva, postaneš najbolj občutljiva oseba v sobi.

Želi, da živite življenje, ki ga imate radi. V življenju boste naleteli na veliko ljudi, ki bodo poskušali napolniti vaš um z negativnimi mislimi in vas izčrpati, ne da bi se sploh trudili, kako se boste odzvali.

Morska zvezda vas poziva, da se znebite tovrstne osebe in prihranite svoj dragoceni talent za nekaj koristnega.

Opis

Lastnosti zagležnice:

-Dolžina debelejše ketnice 21 cm +5 cm ketnica za zapenjanje

-Dolžina tanjše ketnice 22 cm

Dve ketnici skupaj se lepo dopolnjujeta ,na debelejši obesek morske zvezde,na tanjši motiv val.

V kolikor bi želela daljši ali krajši ketnici prosim pripiši pod opombe.

Materijal:

-nerjaveče jeklo

-swarovski crystal starfish 16mm