Skoči na vsebino

INFORMIRANJE NAKITA

Kaj je informiranje nakita?

Osnovno razlago za informiranje nam pojasnjuje fizik, dr.Yuri Yatsko, ki pravi, da vse kar nas obdaja, nosi določeno vibracijo. Vibracije je mogoče posneti in jih prenesti na drug objekt.

Poenostavljeno bi lahko rekla, da so informiranju izdelku dodane informacije, ki imajo na naš pozitiven vpliv.

Torej z informiranim nakitom lahko pritegnemo različne energije /vibracije ,ki ti bodo v življenje vnesle več obilja, vitalnega stanja, opolnomočenja, izboljšanje odnosov, lastne vrednosti…

Nakit oplemenitim z namero in ti ga nosiš kot zaščitni amulet v magične namene.

 

Na voljo sta dva paketa informiranje izdelka!

1.Paket se imenuje: IZBIRA TEME (klikni tukaj)

V tem paketu boš našel že predlagane tematike in izbereš tisto, ki jo v tem trenutku najbolj čutiš oz. potrebuješ podporo na tem področju.

Bodi pozoren/a katera od tem ti je najprej “skoči ven” oz. te pokliče brez da razmišljaš kaj si tvoj um želi. kajti včasih se um in srce (če se lahko tako izrazim ne strinjata ravno).

Ko izbereš temo jo zapišeš v naročilu pod opombe.

 

2.Paket pa se imenuje: INDIVIDUALNO INFORMIRANJE (klikni tukaj)

V tem paketu izbereš svoj termin. Nato pa se slišiva preko video klica in najdeva tisto glavno temo, ki jo potrebuješ v danem trenutku.

Celoten proces informiranja izdelka traja 1h in od tega sva približno 20min na video klicu. Ko si rezerviraš svoje termin istočasno izpolniš tri kratka vprašanja (da te še jaz malo spoznam oziroma dobim občutek ali se prvič srečuješ s tovrstnim informiranjem).

Nato pa te na določen termin pokličem, se spoznava in slediva vodstvu, da najdeva temo s katero bom po končanem klicu informirana tvoj izdelek zate.

Ti izbereš izdelek in paket informiranja, jaz pa se nato povežem z vodstvom in poskrbim, da te bo izdelek s svojo vibracijo podprl pri želeni situaciji.