Skoči na vsebino

Bodychain _Zvezda

85.00

2 na zalogi

Kategorije: ,

Dolga verižica iz nerjavečega jekla in Swarovski kristalov je čudovit dodatek za vsako garderobo. Ta verižica je oblikovana tako, da jo lahko nosite na več načinov in jo prilagodite svojemu osebnemu stilu.

Swarovski kristali na verižici so postavljeni tako, da se bleščijo in odražajo svetlobo, kar bo zagotovo pritegnilo pozornost. Oblika verižice omogoča, da jo nosite kot bodychain, kar pomeni, da se ovija okoli vašega telesa, in lahko jo prilagodite svojim željam.

Ta verižica je narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla, kar pomeni, da je trajna in jo lahko nosite dlje časa brez skrbi, da bi se zlomila ali zlomila. Material je odporen na rjo in korozijo, kar je idealno za nošenje v različnih vremenskih razmerah.

Ker je verižica dolga, jo lahko prilagodite svojemu telesu in jo nosite na različne načine. Lahko jo ovijete okoli pasu in poudarite svojo postavo, jo nosite okoli vratu kot dolg ogrlica ali pa jo zavijete okoli roke kot zapestnico.

Skupaj z drugimi nakitnimi dodatki, kot so uhani ali prstani, bo ta verižica dodala eleganco in sijaj vaši garderobi. Je vsestranski kos, ki ga lahko nosite tako za posebne priložnosti kot tudi za vsak dan, saj se lepo ujema s številnimi stili oblačil.

Opis

KOMPLET DVEH VERIŽIC + Crystal

-Dolžina verižic 80cm

-Možno nošenje vsake posebaj ali skupaj

-Ob prepletu dveh dobiš bodychain

Materijal:

-NERJAVEČE JEKLO:ZLATA

-SWAROVSKI CRYSTAL :star 28 mm