Skoči na vsebino

Rdeča_označevalec strani

25.00

Ni na zalogi

Pomen in namen

Korenska čakra je povezava s fizičnim telesom, fizičnim svetom, energijami zemlje in na splošno določa naš odnos do materialne ravni življenja.

Glavna tema korenske čakre je varnost in stabilnost, in ravno zato, ker je prva in najnižja čakra, je izjemnega pomena. Korenska čakra je temelj in osnova našega obstoja in našega razvoja kot duše v telesu. Je most do fizičnega sveta, dopuščanje duše v izkušnjo inkarnacije.

Brez ozdravljene korenske čakre ni mogoča nobena trajnostna duhovna evolucija. Le odprta korenska čakra nam omogoča, da se brez strahu soočimo z življenjem, tečemo s tokom življenja in se resnično vključimo v izkušnjo, skozi katero lahko raste naša duša. Pristna duhovnost je mogoča le na tej podlagi – sicer duhovnost pogosto postane beg iz življenja, ki se zdi preveč grozeče in negotovo, eskapistična duhovnost, ki vedno hrepeni po luči višjih sfer, nikoli pa v fizično izkušnjo, ki se lahko integrira. Jasno je, da taka duhovnost, ki temelji na strahu, komajda vodi do resnične preobrazbe in pogosto poslabša stvari in ne izboljša.

Korenska čakra je povezana z našimi prvinskimi nagoni ter našimi osnovnimi osebnimi in fizičnimi potrebami življenja in preživetja: našo potrebo po hrani, varnosti, toplini, zaščiti in domovini, po domu, po pripadnosti  istomislečih in po služenju.  Njena močna povezanost z nogami, stopali in skeletnim sistemom je tako rekoč manifestacija njegove bistvene teme: biti v življenju popolnoma utelešen, stabilen in varen.

 Ta označevalec, in njegova uporaba te bosta podprla pri odločnosti, energiji in akciji. Izdelek je informiran in nudi podporo pri razvijanju ljubezni do sebe in drugih.
 Nakit /izdelek s sporočilom,ki nosi pomen bo postal del vas in bo skrbel za vaše bio polje . Predstavlja unikatne kose , ustvarjene in oblikovan za namen delovanja na nezavedni ravni kot spodbujevalec energij v smeri izboljšanja vsake dane situacije v življenju.
-Tvoja energija  se krepi na področju kateremu posvečaš pozornost

Opis

Označevalec strani in njegove lastnosti!

-Izdelan je iz kakovostne elastike, katera omogoča, da paše na različne dimenzije knjig ali planerjev.

-Zaponka na koncu kovinska

-Swarovski crystal:

srce:10,3×10 mm

barvni krog: 8mm

-Obesek medeljon dimenzije :20mm iz nerjavečega jekla

Na medeljon vgraviram po tvoji želji! v opombe ob koncu naročila zapiši želje ali dodaj sliko!

Predlagana gravura: 1.stran IME  2.stran zapis: Ljubezen ti da moč

V KOLIKOR SI LASTNICA ZAŽELI LAHKO MEDELJON NADANE NA SVOJO ŽE OBSTOJEČO VERIŽICO IN GA NOSI KOT OBESEK NA NJEJ!

Na označevalcu pa še vedno ostane swarovski kamenček in prav tako označevalec še vedno opravlja svojo funkcijo!

 

Označevalec strani je zapakiran v lični embalaži , primerni  za darilo!