Skoči na vsebino

Roža Življenja

25.00

1 na zalogi

Kategorije: ,

ROŽA ŽIVLJENJA – Simbol enotnosti, ki predstavlja krog stvarjenja in ima globok simbolni pomen za naš obstoj, življenje na Zemlji in nastanek vesolja. Prikazuje, kako vse življenje prihaja iz enega samega vira – to je krog na sredini vzorca.  Roža življenja uravnava energijsko polje človeka in s tem vzpostavlja harmonijo in ravnovesje v telesu. Prispeva k zdravljenju in rasti. Prebuja  zavest in zavedanje.

Roža življenja je geometrijska figura, sestavljena iz več enako velikih krogov. Simbol rože življenja predstavlja popolnost, neskončnost, cikličnost in povezanost. Predstavlja izvor vsega, saj vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja. Razumevanje tega simbola nam prinese razumevanje osnovne esence življenja.

Geometrijska oblika in vzorci rože življenja imajo višji univerzalni pomen, ki simbolično predstavlja temeljno naravo vesolja ter bivanja. Uči nas, da je v vesolju vse med seboj povezano. Simbol tako predstavlja življenje samo, skozi katerega sijeta harmonija in ravnovesje. Ko opazujete ali meditirate rožo življenja, se ta harmonija prenese tudi v vas.

Simbol je zelo arhetipski in se skozi zgodovino pojavlja po vsem svetu v različnih kulturah in verstvih, tako v budističnih templjih, katoliških cerkvah, judovskih sinagogah kot muslimanskih mošejah.

Vpliv simbola roža življenja

Roža življenja se nam pomaga povezati z virom. Učinkuje tako, da vse, kar ima porušeno ravnovesje, vrača v stanje ravnovesja. Pomaga nam, da se osvobodimo strahov in da se prebijemo skozi stanja iluzij ter se soočimo z resničnostjo.

Lahko se uporablja kot pomoč pri meditaciji. Moč simbola je v tem, da oddaja čisto življenjsko energijo. New age gibanja rožo življenja, poleg uporabe pri meditacije, priporočajo tudi kot energijsko zdravilen talisman.

Obesek roža življenja je vizualno lep okras, hkrati pa vas harmonizira in ga napolni s pozitivno energijo.

Opis

LASTNOSTI VERIŽICE
-dolžina ketnice 40cm
-ketnica za zapenjane+5cm
-dolžino je možno prilagoditi, po predhodnem naročilu
-Zapakirana v lični embalaži, kartonasta škatlica .

MATERIJAL
-nerjaveče jeklo