Skoči na vsebino

Srce in Lotosov cvet

49.00

1 na zalogi

Kategorije: ,

Srce naj te opominja,da si ti vse kar imaš! _Be yourself and love your reflection_

Lotos je (ženski) simbol in v prvi vrsti predstavljatamaterinsko ustvarjalno energijo, medtem ko je na primer dolgocvetna lilija falični (moški) simbol.

Za Vzhodnjake je lotos tudi simbol človeške rasti skozi tri faze zavesti – neznanje, napor in razumevanje. Tako kot lotos živi v treh elementih (zemlji, vodi in zraku), tako tudi človek živi v treh svetovih (materialnem, intelektualnem in duhovnem). Tako kot rastlina s koreninami v blatu in mulju raste navzgor skozi vodo in končno zacveti v svetlobi in na zraku, tako je tudi človeški duhovni razvoj usmerjen navzgor, iz teme nevrednega delovanja in želja v svetlobo resnice in razumevanja.

 

Lotosov cvet velja v hinduizmu za simbol čistosti, lepote in popolnosti… Ponazarja naše življenje, ki je lahko včasih težko in umazano. Ta prelepa cvetlica zraste iz blatnega dna močvirja in v soju sončnih žarkov razpne svoje čudovite cvetne liste. Ko sonce zaide se cvet zapre in počaka, da ga pobožajo sončni žarki naslednjega jutra.

Opis

Nežno “pletivo” verižice z dodanimi bunkicami je že samo po sebi edinstven modni dodatek! Obesek, pa je tisti, ki ji pripiše  še dodatno “zgodbo” <3

Lastnosti prve verižice:

-Dolžina 35 cm + 5 cm ketnice za podaljšati

-Barva ketnice srebrna + barva srčka rosegold

-Materijal :nerjaveče jeklo

Lastnosti 2 verižice:

-Dolžina ketnice : 40 cm +5 cm ketnice za zapenjane

-Barva : Rosegold

-Materijal : Nerjaveče jeklo

 

Verižici lahko nosiš skupaj ali posamično!