Skoči na vsebino

Vzajemnost Lune in Sonca

45.00

4 na zalogi

Kategorije: ,

Sonce žari in ponosno oddaja svojo energijo, temna in skrivnostna Luna pa jo sprejema in se odziva nanjo. Luna se na Sonce odziva podobno, kot se mi čustveno odzivamo na svoje okolje in s svojimi čustvi in dejanji odražamo tisto, kar se dogaja okrog nas in v nas. V tem smislu Sonce v astrologiji simbolizira človeški duh in voljo, Luna pa simbolizira dušo, intuitivnost in čustvenost.

Ženski princip Lune je v astrologiji simboliziran s podobo skrbne in plodne matere oz. ženske, ki neguje svojega otroka oz. moža, moški princip Sonca pa simbolizira moškega, ki želi narediti vtis na žensko, jo očarati in pozitivno vplivati nanjo. Šele njen odziv v smislu občudovanja, ljubezni in nege mu prinaša samozavest in krepi njegov ego, zato ženski in moški princip živita v soodvisnosti in drug brez drugega ne bi bila to, kar sta.

Uravnoteženo delovanje ženskega in moškega principa v nas samih deluje po istem načelu in se v osnovi kaže v uravnovešenem čustvenem oz. intuitivnem (Luninem) in razumskem (sončevem) delovanju.

Opis

Lastnosti verižice
-dolžina krajše 40cm

-dolžina daljše ketnice 45cm +5cm ketnica za zapenjanje
-barva: srebrna
-material :nerjaveče jeklo

:Swarovski crystal 6mm

Možnosti:
za vse dodatne možnosti piši pod “opombe naročila” ali predhodno na mail.
-dolžina ketnice po naročilu
-izbira embalaže lična črna škatlica ali epruvetka