Skoči na vsebino

Pogoji poslovanja in uporabe spletne strani

TEMELJNE DOLOČBE

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani BREFLECTION.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. S spletno stranjo upravlja BREFLECTION, Bojana Petek s.p. (v nadaljevanju: BREFLECTION). Z uporabo spletne strani se uporabnik oziroma stranka strinja s Splošnimi pogoji poslovanja spletne strani.

BREFLECTION si prizadeva za točnost navedenih podatkov in si pridružuje pravico do sprememb. Dopuščena je možnost tipkarskih napak. Fotografije na spletni strani so lahko simbolične. Dekorativni dodatki ob izdelkih na fotografijah so izvzeti iz dobave.

Kakršnakoli uporaba vsebine spletne strani in fotografij je dovoljena le z izrecnim soglasjem BREFLECTION. Vse avtorske pravice so pridržane.

POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

Vsebino, objavljeno na spletnih straneh www.breflection.com, lahko uporabljaš in reproduciraš v ne-komercialne namene (mora pa ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah) in s pisnim dovoljenjem za komercialne namene.

Trudim se, da so vsa vsebine točne, vendar ne prevzemam nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti. Vsebine na strani se lahko kadarkoli spreminjajo, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarjam za posledice tako povzročenih sprememb.

Vse vsebine objavljene s strani uporabnikov, so objavljene na lastno odgovornost. Pridržujem pa si pravico, da vsebine kadarkoli pobrišem (predvsem zaradi žaljivih vsebin). Zunanje povezave na strani www.breflection.com niso pod mojim nadzorom.

Katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani www.breflection.com, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh www.breflection.com, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

VAROVANJE ZASEBNOSTI

Z registracijo na spletno stran uporabnik jamči za točnost navedenih podatkov in zagotavlja, da bo s svojim uporabniškim imenom in geslom do spletne strani dostopal le on oziroma pooblaščena oseba. Hkrati soglaša, da BREFLECTION spletne strani obdeluje podatke za namene poslovnih evidenc, oglaševanja in prilagajanja vsebin uporabniku v skladu s Politiko zasebnosti.

Osebni podatki in pogodbe se hranijo za čas registracije na spletni strani in se izbrišejo z izbrisom računa uporabnika.

Spletno mesto za svoje optimalno delovanje uporablja piškotke, ki služijo za pravilno izvedbo naročil, zbiranje podatkov o uporabi naših storitev in prilagajanje vsebin obiskovalcem. Z uporabo spletne strani se uporabnik strinja z uporabo piškotkov.

SKLENITEV POGODBE

Prodajna pogodba se sklene med kupcem in podjetjem, ki upravlja s spletno stranjo. Pogodba je sklenjena v trenutku, ko kupec potrdi naročilo. Pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

CENE

Objavljene cene veljajo za vse stranke. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo stroškov dostave. Pridružujemo si pravico do spremembe cen. Spremenjene cene veljajo za nakupe do trenutka sklenitve pogodbe med kupcem in podjetjem, ki upravlja s spletno stranjo.

ZALOGA

Če naročeni izdelki trenutno niso na zalogi, bo BREFLECTION stranko o tem obvestil in sporočil predvideni čas dobave. Če se stranka s tem ne strinja, lahko odstopi od pogodbe.

 DOSTAVA

Uspešno oddana in plačana naročila bodo odposlana predvidoma v roku 3-5 delovnih dneh po zaključenem naročilu. Izdelke dostavlja Pošta Slovenije na naslove v Sloveniji.

Stroški pakiranja in pošiljanja niso všteti v ceno.

Če so prejeti izdelki ob dostavi poškodovani, mora kupec o tem nemudoma obvestiti upravljavca spletne strani na elektronski naslov breflection1a@gmail.com

NAČIN PLAČILA

Na spletni strani lahko plačate zaenkrat le po predračunu ali PayPal.

Plačilo po predračunu se opravi na tekoči račun, odprt pri HRANILNICA LON, z naslednjimi podatki:

BREFLECTION, Bojana Petek.s.p
Ljubljanska cesta 42 f
1290 Grosuplje

TRR: SI56 6000 0000 1233 814

Rok za plačilo po predračunu je 3 delovne dni po prejemu predračuna. V kolikor predračun v tem času ni plačan, se smatra, da kupec odstopa od naročila.

ODSTOP OD POGODBE IN VRAČILO BLAGA

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga obvesti BREFLECTION, da odstopa od pogodbe. Kupec lahko o odstopu obvesti prodajalca z obvestilom preko elektronske pošte na naslov bojana@breflection.com ali drugim pisnim obvestilom.

Kupec je dolžan izdelke vrniti najkasneje v roku 14 dni od obvestila, da odstopa od pogodbe. Vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani, v originalni embalaži, iz pošiljke pa mora biti razvidna identifikacija naročila. Stroške v zvezi z vračilom blaga nosi kupec. Prodajalec bo odklonil sprejem pošiljke z vračilom blaga, če bi moral ob prevzemu poravnati stroške pošiljanja.

V primeru odstopa od pogodbe prodajalec nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Prejeta plačila se vrnejo z nakazilom na bančni račun, ki ga navede kupec.

Kupec nima pravice do odstopa od nakupa za blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam.

STVARNE NAPAKE

Kupec lahko v primeru stvarnih napak na izdelkih ali dobave napačnih izdelkov uveljavlja pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Kupec lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Kupec mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.

Če stvar nima lastnosti, potrebnih za njeno običajno rabo, ali prodajalcu predhodno znano posebno rabo, ali izrecno dogovorjenih lastnosti, in če je potrošnik v roku iz prejšnjega odstavka pravilno obvestil prodajalca o napaki, lahko od prodajalca zahteva odpravo napake, vrnitev dela kupnine v sorazmerju z napako, zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Stroške z odpravljanjem stvarne napake nosi prodajalec.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Kupec je odgovoren, da z izdelki ravna skrbno in v skladu z njihovim namenom. Prodajalec ne jamči za okvare in poškodbe na izdelku, ki so posledica nepravilne ali neskrbne uporabe.

POSLOVANJE S PODJETJI

Kadar kupec ni potrošnik v smislu Zakona o varstvu potrošnikov, ne veljajo določbe 8. in 9. točke splošnih pogojev poslovanja. Namesto teh se uporabljajo splošna pravila Obligacijskega zakonika.

VELJAVNOST SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA

Splošni poslovanja veljajo od 6.5.2020 do preklica in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Stranki je v trenutku nakupa na voljo aktualno besedilo splošnih pogojev poslovanja.

PODATKI O UPRAVLJAVCU SPLETNE STRANI

BREFLECTION, Bojana Petek.s.p
Ljubljanska cesta 42 f
1290 Grosuplje

breflection1a@gmail.com

041 421 701

AVTORSKOPRAVNO VARSTVO

Besedilo teh splošnih pogojev poslovanja je avtorskopravno varovano in brez predhodnega soglasja avtorja ni dovoljena reprodukcija, distribucija, predelava ali kakršnakoli drugačna nadaljnja uporaba v komercialne ali nekomercialne namene.

 POLITIKA PIŠKOTKOV

Spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki se ob obisku naložijo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko omogočim boljše delovanje in uporabo trgovino. Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.